شش سال پیش در چنین روزی...

شش سال پیش در چنین روزی خطاب به تعاونی مسکن فرهنگیان سقز

شش سال پیش در چنین روزی...

شش سال پیش در چنین روزی
خطاب به تعاونی مسکن فرهنگیان سقز

شش سال پیش در چنین روزی خطاب به رویکرد اعضای تازه نفس تعاونی مسکن فرهنگیان سقز نیش هشدارهایی داده شد که امروز به اعتراضی عظیم منجر گشته است؛ این اعضاء با موضع حق خواهانه یقه‌ها دریدند که به هدف مرتفع ساختن و ساماندهی کوهی از اختلال و بی نظمی و فساد اداری و مالی اعضاء قبل از آنان، کمر همت بسته بودند و آستین‌ کوتاه خود را بالا زدند، دیوار کوتاه تعاونی مسکن را کوتاه و کوتاهتر کردند و این تعاونی را یک باره جارو زدند، از میان چند هزار فرهنگی در این شهر، به تعداد انگشتان دست، آنان را در خور ایراد و انتقاد ندیدند و با دست پاکی و صداقت از این اعضاء تعریف‌ها و تمجیدها به عمل آمد، اگر هم گاها این گونه انتقادهایی به آنها وارد می‌شد، خدشه خناسان به منتقد، هجمه وارد می‌‌کردند:
متن‌‌ ذیل نمونه‌ای از این هشدارها و انتقادها به تعاونی مسکن فرهنگیان بود:

روز وصل دوستداران یاد باد
یاد باد! آن روزگاران یاد باد! شش سال پیش در چنین روزی…

مبتلا گشتم در این بند و بلا
کوشش آن حق‌گزاران یاد باد… شش سال پیش در چنین روزی…

یادی کنیم از چند دهه پیش که دولت با فرصت‌های؛ جیره، سهمیه و کوپن عملا موهبت انقلاب را برای مردم تداعی می‌نمود و همواره تصویر دولت را با نیکی و بذل و بخشش به مردم معرفی می‌کردند، از دولت کامیاب و مظفر کیسه خلیفه‌ای به جا مانده بود که هر ماه سهمیه‌ای ویژه از طرف دولت به مردم اعطا می شد، و هر سال کالابرگها( کوپن) طبق روال سالانه تمدید می‌گردید و برای دریافت سهمیه ویژه و کوپن صف‌هایی طویل و اما نامنظم و شلخته به رسم صفا زدن شکل می‌گرفت.

تعاونی مسکن فرهنگیان

یادش بخیر…!

آن روزگاران که مرغ، تخم مرغ، برنج، کره و پنیر و سیگار و…به صورت سهمیه‌ای و کندن شماره برگهایی از ورقه بزرگ کوپن به تمام اقشار مردم داده می شد؛ و لو خانواده هایی که سیگاری هم نبودند سهم سیگار دریافت می‌کردند، اگر سر وقت و به موقع هم موفق به دریافت کالا نمی‌شدند، سهمیه آنها محفوظ می‌ماند…

یاد باد آن روزگاران یاد باد…!

امروزه این صفاهان که به رنگ و چهره دیگر و اسفناک به چشم می‌خورند بازماندگان آن روزگاران باذل است این بار نه از طرف دولت بلکه از مستحق الغیر یا حق الغیر این نوع بخشش‌ها مرسوم شده است.
آقایان سردمداران تعاونی مسکن فرهنگیان فعلی علی‌الظاهر وارثان طرح کوپنی سابق هستند که خیلی راحت از کیسه خلیفه، املاک مال غیر را سلیقه‌ای به دیگران یا هم کیشان خود می‌فروشند و به اصطلاح با این بذل و بخشش‌ها، اهداف تعاونی مسکن را ناتدبیرانه به بیراهه برده‌اند.
این زمین ها که حال بنام فرهنگیان فاز ۳،۲،۱ رقم خورده است نه سهمیه کوپنی دولت است نه کمیته امداد و نه خیرات خیران…!
این زمین ها صاحب دارند، این صاحبان مدارک مستند دارند و این مستندات تنها تصدیقی است که مبنای کار این اعضای تعاونی را اسف بار به چالش می کشاند!
برابر چه حقی و چه دستوری و کدامین ماده بخشنده‌ای این زمین‌ها را آسان‌گذار به دیگران واگذار کرده‌اند؟!
اعضای تعاونی مسکن مستحضر باشند که از آغاز خرید این زمین‌ها کسانی حضور داشته‌اند که خود عامل خرید این زمین‌ها بوده‌اند؛ به عبارتی قبل از ورود این اعضای تعاونی مسکن کسانی دیگر در کندوکاو و جریان این زمین‌ها بوده‌اند. برای خرید این زمین‌ها از طرف آنها مبالغ هنگفتی پرداخت شده است؛ مبالغی که با پول آن در بهترین نقاط این شهر می توانستند ملک‌های با ارزشتری را خریداری کنند، طبق ادله کافی و مدارک مستند قرار بر این بود هر یک از اعضای خریداران وقت، صاحب دو پلاک ۲۵۰ متری باشند.
حال می بینیم آقایان تعاونی مسکن این زمین‌ها را به مثابه کوپن یا کالا برگ به دیگران واگذار کرده‌اند، این عمل ضمن بدیهی بودن خلاف قانون و نافذ بودن فروش مال غیر،‌ قابل دفاع و پیگیری در محاکم قضایی است.

از آنجا که این هیئت مدیره هیچ گونه مجمع عمومی، شفاف سازی‌های تراز مالی و بیلان کاری، روند واگذاری و فروش زمین‌ها را به اطلاع اعضا نرسانیدند، این ضعف عملکرد تعاونی مسکن فرهنگیان فعلی منجر به تجمع اعتراضی و نارضایتی خیلی از فرهنگیان سقزی شده است.
بدو ورود اعضای این هیئت مدیره در سال ۹۴ با هشدارهایی همراه بود، ولی احدی از فرهنگیان، این هشدارها را جدی نگرفتند که امروز تجمع اعتراضی را اختیار کرده‌اند.

گفتنی است که زمین‌های فرهنگیان شهرک دانشگاه هم عملا به امان خدا رها شده‌ است، تهیه برگ واگذاری و الزام به سند و اجازه ساخت از سوی تعاونی مسکن فرهنگیان بلاتکلیف مانده و در دام دلالان و زمین خواران دست به دست می‌چرخد، این نوع زمین‌ها که توسط تعاونی‌های مربوطه بلاتکلیف می‌شوند، خوراک زمینه‌های فساد و‌ زمین خواری‌ست، هیئت مدیره تعاونی مسکن فرهنگیان هم بدون هیچ اقدامی، صرفا و عمدا نظاره‌گر این پروسه فساد خیز است.

همچنین ببینید

سیل ترافیک خودرو در سطح شهر سقز، تمامی ندارد . . !

سیل ترافیک خودرو در سطح شهر سقز، تمامی ندارد . . !

سیل ترافیک خودرو در سطح شهر سقز، تمامی ندارد . . ! با نظر به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *