جدولگذاری نامناسب بلوار مسیر پلیس راه سقز به روایت تصویر
گاها هنگام عملیات پروژههای اجرایی سطح شهر مواردی به چشم میخورد که شاید رهگذران عابر پیاده یا سواری آن را معمول و عادی تصور کنند، ولی این موارد نه تنها هزینههای مدیریت شهری را بی جهت به فنا میبرد، بلکه از نظر اصول عمرانی و زیبا سازی شهری اهمال و کوتاهی شده یا غلط و نادرست انجام شده است.
اهتمام و اولویت در اجرای عملیات عمرانی برای سیمای ورودی و خروجیهای هر شهر، به عنوان شاخص عمرانی و الگوواره زیبا سازی هر شهر تلقی میشود.
در بدو ورود به هر شهر مشخص میشود که مدیران مدیریت شهری تا کدام حدود و سطوح، شهر را در اولویت قرار دادهاند! خلاقیت و هنر مدیریت شهری در مبادی ورودی و خروجی شهرها، نمایان میشود. چنانچه در بالا بردن کیفیت ظواهر این مسیرها، دقت کافی به عمل نیاید، نما و ظاهر یک شهر، به تعبیری نظم و انضباط یک شهر زیر سؤال میرود.
چنانچه در تصاویر قابل مشهود است، در بلوار یاد شده، جداول قبلی را ظاهرا برداشتهاند و به منظور ترمیم و اصلاح دوبارهی آن، جداول جدید را به نحوی کار گذاشتهاند که با آسفالت بلوار، هم سطح شده است و ارتفاع مناسبی که جداول بایستی با سطح آسفالت داشته باشند محو شده و آن ظاهر برجستگی که دو باند بلوار را از هم تفکیک میکند، از این بلوار حساس ساقط شده است!
جدول گذاری به منظور؛ ساماندهی معابر و زیبا سازی فضاهای شهری و مناسب سازی خیابانها و پیادهروها، بهسازی و دفع آبهای سطحی، تقسیم خیابانهای اصلی و فرعی، تقسیم خیابان و باند بلوارها و تحدید با سطوح مجاور و فضاهای سبز صورت میگیرد، اگر این مرزبندی و تحدید طبق اصول مهندسی و عمرانی شهری صورت نگیرد مشکلاتی از این قبیل آن مکان را تهدید میکند؛
پخش و پراکندگی گل و لای ناشی از فضای سبز وسط بلوار بر سطح خیابانها در هنگام بارندگی و آبیاری
امکان تردد و دور زدن موتور سیکلتها از مسیر بدون مانع و بدون جدولگذاری بلوار و بروز سوانح و تصادفات احتمالی
امکان تخریب تدریجی و از بین رفتن آسفالت و فرسایش و جابه جایی خاک فضای سبز
امکان لغزش و راندن خودروها به خارج از آسفالت یا داخل فضای سبز، هنگام بارندگی
شکلی نازیب و بدمنظر را از بلوار نمایان میدهد، به طوریکه تمام هزینههای به کار رفته در این بلوار را نقض و به نقصان کشانده است.
با نگاهی ساده به این عمل عمرانی شهرداری و دقت به تصاویر برداشت شده توسط خبرنگار “نیشتمان قلم” میتوان به وضوح ایرادات یاد شدهی بالا را مشاهده کرد و از واحد عمران شهرداری سقز این سوال را مطرح نمود که چه توضیحی فنی و اصولی برای این موضوع وجود دارد و صرف هزینهکرد و اتلاف وقت و انرژی برای این تغییر عمرانی در وضعیت ظاهری انجام گرفته دارای محاسنی میباشد که ایرادات یاد شده فوق را پوشانده باشد؟
- وقتی مدرسه، نابرابری را تثبیت میکند . . ! - شهریور ۲۶, ۱۴۰۳
- پارک لاله سقز در معرض نابودی . . ! - شهریور ۱۲, ۱۴۰۳
- ۱۶۶ بار اهدای خون متوالی توسط فرد سقزی - مرداد ۲۸, ۱۴۰۳