پارک لاله سقز در معرض نابودی . . !
یکی از شهروندان شیفتهی طبیعت و محیط
زیست سقز، در مورد پارکه لاله سقز، برای نیشتمان قلم اینچنین نوشت؛
مادر ئەوینار هستم . . !
آرزو دارم روزی پارک لالهی سقز مثل سابق، آباد گردد و من و فرزندم با لباس زیبای کوردی، با افتخار بر روی این پارک قدم بزنیم و با رایحه بوی خوش پارک لاله، نفس بکشیم . . .
ولی میترسم این آرزو را به گور ببرم . . !
به سان این مادر دلسوز و متعصب به آب و خاک سقز و فضای سبز و پارکهایش، خیلیها هستند و آرزو دارند که روزی پارک لاله سقز نه اینکه رونق بگیرد، حداقل به روال سابق خودش برگردد و پارکی با جانمایی زیبا روی تپهای که دو محلهی شریفآباد و بهارستان را از هم جدا کرده است، در صورت اهمیت دادن و اهتمام در بازسازی آن، میتواند جلوهای زیبا و منحصر به فردی به شهر ببخشد و این در حالیست که این پارک سالهاست به امان خدا رها گشته و از خدمات شهری شهرداری به شیوه شایان و شایسته محروم گشته است.
شواهد و شنیدهها حاکی از آن است که سرمایهگذار فعلی این پارک به دلیل اهمیت ندادن شهرداری به این پارک و حل نکردن مشکلات مربوطه، خدماتش بیشتر به پارک شهر سقز محدود پیدا کرده و اذعان داشته است در صورت اهتمام جدی شهرداری برای این پارک، به خدماتش ادامه خواهد داد، انگار پارک لاله سقز، آن پارکی که بخش شهر بازی آن سابقا زبان زد بود و بستری زیبا از چرخ و فلک، قایق رانی، ماشینهای برقی و . . . در قلب خود داشت در حال فرتوت شدن و نابود شدن است و به محلی برای اسکان معتادان و متجاهران بدل پیدا کرده است.
نکته قابل توجه در مورد پارک لاله و رویکرد شهرداری در قبال آن این است که علیرغم آنکه شهرداری سالانه مجبور است هزینه استهلاک روزانه آن را بپردازد، چند نفر نیروی زحمتکش شهرداری روزانه درگیر نگهداری مجموعه پارک هستند و حتی چندین بار این پرسنل زحمت کش دچار درگیری و مشکلاتی با متجاهرین شدهاند، ولی با این حال باز مجموعه بدون استفاده به حال خود رها شده است. اگر چه مقصران اصلی این وضعیت کسانی هستند که قرارداد ناشیانه را با سرمایه گذار تبریزی به لاله تحمیل کردند. اگر چه شنیدهها و اخبار غیر رسمی حکایت از آن دارد که شهرداری در صدد احیای پارک لاله است و این بازار شام مدیریتی که لاله را خشکانده تصمیم به تغییر کاربری از مجموعه شهربازی به بازار دست فروشان دارد. اگرچه لاله تنها نمونه تبعیض نیست و تبعیض در شهر سقز و خاصتا در مجموعه شهرداری یک نوع دیدگاه مدیریتی و عرف محسوب میشود. اما حضرات باید بدانند بیخیالی در مورد وضعیت پارک لاله و یا تغییر کاربری آن به بازار دستفروشان خیانت محض در حق بیتالمال و حقوق شهروندی مردم سقز و محلات حاشیه نشین بهارستان و شریفآباد است.
چرایی این وضعیت نامطلوب پارک لاله سقز را باید از شهرداری و نیروهایی که در سابق برای این پارک دلسوزانه خدمات شهری ارائه میدادند و از معاونت خدمات شهری فعلی باید پرسید؟! چرا این پارک با این جانمایی زیبا مدتهاست به امان خدا رها گشته است . . ؟!
- وقتی مدرسه، نابرابری را تثبیت میکند . . ! - شهریور ۲۶, ۱۴۰۳
- پارک لاله سقز در معرض نابودی . . ! - شهریور ۱۲, ۱۴۰۳
- ۱۶۶ بار اهدای خون متوالی توسط فرد سقزی - مرداد ۲۸, ۱۴۰۳