پیرامون غرق یک جوان ۳۰ ساله در استخر کورد سقز . . !

پیرامون غرق یک جوان ۳۰ ساله در استخر کورد سقز . . !

پیرامون غرق یک جوان ۳۰ ساله در استخر کورد سقز . . !

پیرامون غرق یک جوان ۳۰ ساله در استخر کورد سقز . . !

نجات‌غریق به فردی گفته می‌شود که در شنا کردن دارای مهارت کامل است و برای حفظ و نگهبانی از جان شناگران آموزش‌های تخصصی را دیده‌است.
نجات‌غریق‌ها باید به احیای قلبی_ریوی در حد کمک‌های اولیه مسلط باشند.

بر اساس این تعریف از نجات غریق، یا اصلا در این استخر نجات غریقی حضور نداشته است، یا در وظایف و امور مدیریت این استخر اساسا اصول شنا کردن هم وجود نداشته است تا شناگری را از غرق شدن نجات دهد..!

حق پرست سرپرست اداره ورزش و جوان سقز در واکنش به این موضوع به نیشتمان قلم پاسخ داد؛ که برای دو استخر شنا به نام استخر کاوه و استخر کورد در سقز فقط ۸ ناجی غریق وجود دارند که به ظن ایشان این تعداد ناجی غریق برای دو استخر به نسبت کافی نیست و باید بیشتر از این تعداد برای این دو استخر جهت نظارت بر شناگران حضور داشته باشند، در ثانی برای غرق شدن این جوان در استخر کورد اینگونه جواب دادند؛ که مجوز مدیریت برای مدیر فعلی استخر کورد قبلا تمدید شده است و غرق این جوان سقزی را در استخر کورد تنها یک حادثه غیر مترقبه نام برد و هیچ قصوری را متوجه مدیریت استخر و ناجیان وارد ننمود و بیمه مرگ جوان غرق شده برای پرداخت دیه در شرف جریان است!

و اما در پاسخ به این مسئول باید گفت؛ که بیمه جوان غرق شده و پرداخت دیه نمی‌تواند توجیه معقول برای غرق و مرگ یک جوان سقزی باشد، چطور ممکن است در حضور چند نفر از ناجیان غریق که به همین منظور استخدام شده‌اند، باید یک جوان به این راحتی غرق شود و علت مرگ را ایست قلبی اعلام کنند؟! مسلم است که هنگام غرق شدن قلب مغروق درگیر و سپس ایست قلبی اتفاق می‌افتد، سهل انگاری و بی توجهی ناجیان غریق و عدم نظارت درست مدیریت استخر می‌تواند علت مرگ این جوان سقزی باشد.

همچنین ببینید

پارک لاله سقز در معرض نابودی . . !

پارک لاله سقز در معرض نابودی . . !

پارک لاله سقز در معرض نابودی . . ! یکی از شهروندان شیفته‌ی طبیعت و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *