دردی که سال‌هاست فریادرسی ندارد (تعاونی روستایی)

دردی که سال‌هاست فریادرسی ندارد . . .

دردی که سال‌هاست فریادرسی ندارد . . .

 

گرد آورنده؛ منصور شیخی

ماجرای دست‌های پنهان در حق‌خواهی ۱۳۰ خانواده‌ی مالباخته در شهرستان دیواندره که این بار به رسانه‌ی « نیشتمان قلم » پناه آورده‌اند.

اینجانبان ۱۳۰ نفر کارگر مالباخته‌ی خرید زمین تعاون روستایی دیواندره، در سال۸۶ زمینی با مساحت  ۳۵۰۰۰متر را با کاربری کشاورزی دیم در روستای رشید آباد دیواندره بدون تشکیل تعاونی در این نهاد، خریداری نمودیم که بعد از مدتی به ما گفته شد که این زمین مبایعه نامه ندارد.

 

در واقع موضوع خرید زمین و مالک کردن کارگران تعاون روستایی، کلید خوردن یک پروژه‌ی کلاهبرداری از طرف افرادی از همین سازمان و پنهان کردن خود در بین همان ۱۳۰ نفر بود که نهایتا در یک مثلث قدرت در ۳ سازمان توانستند مبالغ هنگفتی را به جیب زده و این جریان تا امروز در رنگ‌های مختلف و به شکل اختاپوس در حال تغییر است و روز به روز بر تعداد پاهای اختاپوس در مافیایی شوم، افزوده می‌شود.

 

 

موضوع‌ های قابل توجه در این ماجرا؛

۱_ خرید زمین در ابتدای پروژه‌ی به اصطلاح مالک کردن کارگران، با قیمت غیرمتعارف ۱۲ برابر قیمت روز بر اساس کارشناسی ۵ نفره‌ی دادگستری دیواندره، انجام گرفت.

 

۲_ پس از گذشت حدود ۲ماه از تاریخ این خرید، دو دانگ از ششدانگ زمین به صاحب زمین مسترد گردید و ما از هیچکدام از این اتفاقات و تصمیم گیری‌ها از طرف مهره‌های مافیا در این تعاونی که خودشان هم سهامدار بودند، خبر نداشتیم.

 

۳_  بعد از مدتی توسط یک نفر از خریداران « یکی از اعضای تعاون روستایی » که مسئولیت خرید زمین‌ها را بر عهده گرفته بود، نامه‌ای با آرم اداری و حمایت همه جانبه مدیران وقت سازمان تعاون روستایی استان و شهرستان به نام آن اداره، جعل و در آن به ابتیاع ( سهیم شدن و بازخرید ) کل ۱۳۰ کارگر تاکید شده بود.

 

۴_ بنیاد مسکن دیواندره درمورخه؛ ۹۰/۹/۲۹ طی نامه شماره؛ ۹۰/۸۵۷  اقدام به عقد قرار داد صلح معوض با تعاون روستایی دیواندره می‌کند و عملا دست تمامی کارگران را به طور کامل از همه‌ی اختیارات کوتاه می‌کند.

 

۵_ در مورخه؛ ۹۱/۳/۹ نامه شماره؛  ۹۱/۱۲۴  قرار داد صلح معوض با اداره‌ی تعاون روستایی با توجه با ارائه اسناد و مدارک خیانت پنهان پشت این قضیه از طرف مالباختگان به بنیاد مسکن، در دفتر خانه شماره ۸۷ دیواندره فسق می‌گردد.

 

۶_ با توجه به اینکه بنیاد مسکن در جریان زمین فوق با متراژ ۳۵۰۰۰ متر و عدم تشکیل تعاونی مسکن بوده است ( در مورخه؛ ۱۳۹۷/۸/۱ با نامه شماره؛ ۲۴/۱۹۲۵۶ بنیاد مسکن استان به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استعلامِ نمود تعاونی مسکن از ابتدای کلید این موضوع را ارایه می‌دهد. )
(در نامه؛ ۲۴۲۴۷ به تاریخ؛ ۱۳۹۷/۱۱/۱ اداره تعاون رفاه اجتماعی استان عدم وجود تعاونی برای افراد مال باخته را به بنیاد اعلام می‌نماید.)                              (تعاونی روستایی)

 

۷_ در نامه شماره ۱۹۲۵۶/ ۲۴ مورخه؛ ۱۳۹۷/۸/۱ بنیاد مسکن استان با معرفی شخصی، به عنوان نماینده تعاونی مسکن به امور اراضی جهاد کشاورزی استان از آن سازمان درخواست کمیسیون تبصره ۱ ماده ۱ می‌نماید و این در حالی‌ست که ماهیت این قانون اساسا شامل وجود یک تعاونی می‌شود که چنین تعاونی در کره‌ی خاکی موجود نبوده و تمامی کاتبان و مسئولین ادارات و نهادهای پیگیر،

از این قضیه مطلع بوده‌اند که این معرفی و درخواست موجب تغییر کاربری ۸۰ هزار متر مربع از آن اراضی شد و جالب اینجاست که سهم مالباختگان در کل قضیه ۳۵ هزار متر مربع می‌باشد و سوال اینجاست که آن ۴۵ هزار متر مربع اضافه‌ی تغییر کاربری شده، طبق چه نقشه‌ای و چرا انجام گرفت و در نهایت به چه افرادی در پشت ماجرا تعلق خواهد گرفت؟! که در نامه شماره؛ ص/۱/۳۰۵۰۶/ تاریخ؛ ۲۹/ ۱۳۹۷ جهاد کشاورزی استان به دفتر فرشادان، موضوع اضافه درخواست این زمین‌ها از سوی مرجع متولی یعنی بنیاد مسکن استان، مطرح شده است.

ای کاش شهامت این را داشتید که بگویید بنام شما و به کام دیگران مشغول بذل و بخشش هستید نه از مال ما مالباختگانی که شرعا و عرفا و مستندا مالک ملک خودمان هستیم اما در واقع دستمان از املاکی که سال‌هاست سرمایه‌مان را فدای آن کرده‌ایم، کوتاه است.

 

۸_ ۳۵ هزار متر زمین افراد ذینفع و مال باخته توسط اداره تعاون روستایی دیواندره از مورخه؛ ۸۷/۵/۳۰ به گروگان گرفته شده و در نهایت باید بنام آن اداره در شهر دیواندره سند بخورد.

 

۹_ بنیاد مسکن در پاسخ خود به سازمان بازرسی استان در مورخه؛ ۱۳۹۸/۲/۲ با شماره پیگیری؛ ۳۷۰۴۹۱۹۰۳ با اشاره به نامه‌ی؛ ۹۷۳/۳۹ مورخه؛ ۹۷/۱۰/۳۰ اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی، بر عدم وجود مرجع قانونی یا همان تعاونی در موضوع زمین تاکید و تائید نموده است و هربار که دری برای حل این موضوع باز می‌شود، چوبی لای چرخ دنده‌های آن گذاشته می‌شود و عملا روند منافع به سمت مال باختگان بلوکه می‌شود.

 

۱۰_ در کمال ناباوری در بهمن ماه سال ۱۴۰۱ مسئول بنیاد مسکن دیواندره ( سجادی ) با نادیده گرفتن نامه‌ای با شماره؛ ۳۰۰/۴۰۹ شخصی را به عنوان نماینده‌ی تام الاختیار خود در این موضوع در دفتر خانه ۳۲ دیواندره معرفی و اسناد را بنام تعاون روستایی ثبت می‌گردانند.
ایشان که به نیت خیر کاسه‌ی داغتر از آش می‌شوند با این کار خود دست ما ( مالباختگان ) را از همه چیز کوتاه کرده‌ و با توجه به کارشناسی‌های انجام شده، فروش مانده‌ی زمین بر اساس سرمایه‌ی اولیه، جوابگوی مطالبه‌ی نیمی از مالباختگان نمی‌باشد و اساسا هیچ کدام از دو نهاد بنیاد مسکن و تعاون روستایی این شهرستان صلاحیت تصمیم گیری نهایی برای این موضوع را نداشته و هرگونه تصمیم گیری و مکاتبات ایشان، عواقب بعدی را متوجه شخص مسئولین این دو نهاد خواهد گرداند.                                                            (تعاونی روستایی)

شاید با وجود اسنادی رسمی از خیانت در حق مالباختگان، طی ۱۶ سال گذشته، نتوان آنچرا که باید و شاید است برای توجیه اذهان عمومی به تحریر درآورد و باز کردن این موضوع به ساعت‌ها زمان نیاز دارد، اما آنچرا که عیان است و هیچ مسئولی تا کنون طی این ۱۶ سال قدرت حل موضوع را به واسطه‌ی وجود دست‌های پنهان پشت این قضیه، نداشته، اجحاف در حق کسانی‌ست که اگر سرمایه‌های تلف شده‌ی خود را بجای هزینه کردن در خرید این زمین‌ها به امید ساختن سرپناهی برای خانواده، صرف هر حرکت دیگری می‌کردند تا کنون همگی مالک خانه‌های خود شده بودند.                (تعاونی روستایی)

بازهم می‌گوییم همانگونه که سال‌هاست فریاد می‌زنیم؛ آیا کسی هست که صدای حق خواهی ما را بشنود؟!
آیا مسئولی با غیرت وجود دارد که دست سیاه دست‌های پنهان در این ماجرا را بشکند و دل ۱۳۰ خانواده را شاد کند؟!

پی نوشت نیشتمان قلم؛
تمامی مکاتبات و اسناد مربوط به ماجرای مالباختگان در اختیار تحریریه نیشتمان قلم قرار گرفته و در صورت لزوم تک تک آن‌ها را بر اساس قوانین انتشار آزاد مطالب، منتشر خواهد کرد.

 

 

 

 

منصور شیخی

همچنین ببینید

با مافیا مشکل دارند! اما خودشان در حال ایجاد مافیا هستند . ‌. !

با مافیا مشکل دارند! اما خودشان در حال ایجاد مافیا هستند . ‌. !

با مافیا مشکل دارند! اما خودشان در حال ایجاد مافیا هستند . ‌. ! ✍ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *