پروژه فولادسازی کردستان تا سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد

پروژه فولادسازی کردستان تا سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد

پروژه فولادسازی کردستان تا سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد

پروژه فولادسازی کردستان تا سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد

وزیر کشو، امروز در بازدید از پروژه کارخانه فولاد بیجار، پروژه فولادسازی کردستان را یکی از طرح‌های پیشران استان دانست و گفت: این پروژه با ۶۵ همت سرمایه‌گذاری در حال انجام است و  تا سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد.

احمد وحیدی” با اشاره به کار ارزشمند زنجیره‌ای از فولاد در سقز، دیواندره، بیجار و قروه تصریح کرد: با اکتشاف معادن سنگ آهنی که در این مجموعه انجام می‌شود صنعت خوبی در استان شکل می‌گیرد.

#پی‌نوشت_نیشتمان_قلم؛
با این خبر یاد سخنان تبلیغات محور نماینده‌ی فعلی سقز و بانه افتادم که علنا اذعان می‌کرد؛
کارخانه‌ی ذوب آهن سقز واقع در شهر صاحب، در زمان نمایندگی بنده تأسیس شده چرا حال تعطیل شده است؟! در پاسخ به این نماینده محترم باید عرض کنم که این مورد نه کارخانه است نه ذوب آهن، حتی نمی‌تواند کارگاه خرد هم باشد، ذوب آهن یعنی مجهز به ریخته‌گری، تولید آهن‌الات و بعضا تولید فولاد..!
این زمین چند هکتاری با احداث چنین سازه‌ای فقط ماکتی از ذوب آهن را به ارث برده است و به جای اشتغال چند هزار نفر، چند نفر در حد حراست از سازه و ماشین‌آلات نقش ایفا می‌کنند، در حالیکه معادن سقز، پتانسیل و ظرفیت‌های منحصر به فردی برای استحصال آهن و طلا و … دارد، که حال در سایه‌ی این نمایندگان عملا یکی از شهرهای محروم و توسعه ندیده‌ی کشور است! فعالیت معادن در سقز در حد خام فروشی و خاک فروشی و تاراج و خروج معادن از شهر عمل می‌کند و جالب آنکه از فروش و خروج این معادن، سرمایه‌ی قابل توجهی برای هزینه‌کرد در زیرساخت‌های جاده‌ای و کمک به بهبود و توسعه شهری، عاید این شهر نمی‌شود و با روندی که پیش می‌رود هیچ چشم‌انداز امیدبخشی برای سقز قابل پیش بینی نیست . . !

همچنین ببینید

روز جهانی تئاتر

بە بهانه نوزدهمین دوره جشنواره تئاتر کوردی سقز

✍اسماعیل صادقی 🔹چندی پیش در شهر مهاباد جلسه‌ای تحت عنوان هم اندیشی هنرمندان کورد و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *