کرونا گرفت، مُرد. به همین سادگی

کرونا گرفت، مُرد. به همین سادگی

کرونا گرفت، مُرد. به همین سادگی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چتر مرگو روی سرمون بگیریم چون مرگ عجیبی می باره.

می گم دایی محمود چرا ماسک نمی زنی، میگه؛ دوتا پیر دختر دارم که به خاطر فقر و تنگدستی من، هنوز شوهر نکردن، مرگ و زندگی من به چه دردی می خوره، خدا به زنده ها رحم کنه. کرونا گرفت، مُرد. به همین سادگی

میگم آرمین جان حال پدرت بهتر نشده، امروز رفتی بیمارستان بهش سر بزنی.
میگه؛ امیدی به زنده موندنش نیست، امروز و فرداست که به رحمت خدا میره.
چجوری دلش میاد به همین سادگی مرگ پدرشو به زبون بیاره، تا همین چند ماه پیش آرمین با بیست و چهار سال سن تا باباش می خواست چند روز بره جایی، زار زار دنبالش گریه می کرد. کرونا گرفت، مُرد. به همین سادگی

می گم ممد به خودت رحم نمیکنی به زنو بچت رحم کن، تو کرونا مثبتی چرا سر کار میری، هم اینو اونو مبتلا می کنی هم خودتم حالت بدتر میشه آخرشم میوفتی گوشه بیمارستان تو بخش کرونا.
میگه؛ بیمه دارم، اگه مُردم حداقل دستشون جلو کسی دراز نمیشه. کرونا گرفت، مُرد. به همین سادگی

عجیب نیست؟

واکنش مردم در برابر روزهای باریدن مرگِ کرونا عجیب شده است، ظاهرا مقوله ای به نام مرگ معنی خود را از دست داده و بیشتر مردم دوست دارند سری به دنیای بعد از زندگی بزنند.
اما ساخت این تفکر بر چه مبنایی شکل می گیرد که انسان را به سمت دست شستن از آرزوها و تسلیم شدن برای زندگی نکردن سوق می دهد و اهدافی که در زندگی هر انسانی دلیل محکمی برای زندگی و حرکت روزانه است او را به سمت فلَش مرگ هدایت می کند و به نحوی محترمانه و قانونی که با ارزش ها هم منافاتی ندارد، با باز کردن آغوش به سمت کرونا دست به خودکشی می زند.

افراد و کاراکترهای ابتدای این نوشته را خوب مشاهده کنید، آنها به سادگی حاضر به دست کشیدن از زندگی هستند یا مرگ عزیز ترین افراد زندگی برایشان سهل و آسان شده، یعنی اگر کرونایی نبود شاید به همین زودیها دنبال بهترین راه حل برای مرگ می گشتند یا حداقل انتظار کشیدن برای مرگ برایشان به سادگی می گذشت.

معادله قانون جذب می گوید؛ خواستن داشتن است.
یعنی وقتی شما با تمام احساس چیزی را از کائنات طلب می کنید او هم مانند غول چراغ جادو می گوید؛ فرمانبردارم سرورم
و شاید شما در حال صدور فرمان به کائنات هستید و آنرا در ضمیر ناخودآگاه خود فعال کرده و ضمیر شما در حال مهیا کردن شرایط ابتلای شما به بیماریست بدون آنکه در کاشتن این تفکر در ذهن خود به طور مستقیم نقشی داشته باشید.

انسان چه زمانی قلبا درخواست مرگ می کند؟

ظاهرا فردی که قلبا از کائنات درخواست مرگ می کند یا جسارت ورود این تفکر را به ذهن خود ورود میدهد که به اصطلاح چیزی برای از دست دادن ندارد و تمامی اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود را پس از ناکامی از بدست آوردن آنها، به دست فراموشی می سپارد.
البته ناگفته نماند، انسان زمانی می تواند به اهداف زیبا و تصاویر تفریحی فکر کند که ذائقه های فیزیولوژیک یا نیازهای اولیه و پایه زندگی چون؛ خوراک، پوشاک، مسکن، آرامش فردی و غیره را بدست آورده باشد و در حال زندگی به وسیله این امکانات باشد. به طور مثال شما قبل از خوردن ناهار با شکم گرسنه نمی توانید به خواندن کتاب مورد علاقه تان فکر کنید یا در روز سررسید قسط وام هایتان نمی توانید به بردن فرزندتان به شهر بازی فکر کنید یا داشتن هزینه اجاره خانه شما را از فکر کردن به تهیه خورد خورد جهیزیه دختر دم بختتان دور می کند و اگر همزمان به خوراک نداشته و دختر دم بخت و اقساط ماهیانه و منزل اجاره ای فکر می کنید و از تامین هزینه های این نیازها معذور می شوید اینجاست که شما در عالم بی هدفی گرفتار شده اید و دیگر رمقی برای هدفگذاری برای ادامه تحصیل و رفتن به کانادا و دیدن آبشار نیاگارا و نوشتن کتاب ندارید و موتور جستجوگر مغز شما به دنبال گرفتن بورسیه برای ادامه تحصیل فرزند دردانه تان در فرانسه و شرکت در کلاسهای غواصی و گذراندن دوره کلاسهای آرایشگری در انگلیس و غیره نیست.

شما زمانی می توانید شبیه رویاهایتان شوید که نیاز اولتان به رویا تبدیل نشده باشد.
از این سر کره خاکی تا آن سر، به اندازه تمام انسانها روئیا و هدف وجود دارد اما در مهیا شدن آن به طور مساوی برای تک تک انسانها، عدالتی وجود ندارد و این بی عدالتی ناشی از تصمیمات #مردان_سیاست دنیاست.

منصور شیخی

همچنین ببینید

خطاب به ریاست محترم ورزش و جوانان سقز

خطاب به ریاست محترم ورزش و جوانان سقز

خطاب به ریاست محترم ورزش و جوانان سقز گلایه چندباره ورزشکاران و ورزش دوستان مدت‌هاست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *