نماد بی تدبیری شورای ترافیک در سقز
در کمتر دورهای از شورای شهر و شهرداری به ترافیک و ازدحام خودرو در داخل شهر توجه شده است.
شورای ترافیک، کارشناس خلاق و عملگرا میخواهد، شورای ترافیک فارغ از تخصص و تجربه، مدیریت میخواهد و این مدیریت راهکار و علاج باید بیندیشد.
اگر چه برای ترافیک شهری کرسی و پستی تشریفاتی در مدیریت شهری تعریف شده است اما تا کنون تصویری اجرایی و عملیاتی از این واحد دیده نشده است.
با فلسفهی تعلیم و تربیت یا علوم تربیتی مشکل ترافیک شهری حل نمیشود، از منظر ترافیک بی سر و سامان این شهر چنین پیداست که هیچ کدام از اعضای شورای ترافیک و حمل و نقل سقز هیچ نوع تخصص و تجارب و تنها یک پیشنهاد برای رفع ترافیک بدمنظر و پر حجم میادین و خیابانهای سقز را ندارند، ماحاصل عدم اعتقاد و التزام به تخصصی بودن کرسیهای مدیریت شهری، ترافیکی حجیم از آسیبها و ضعفها و بینظمیها را بر پیکرهی شهر وارد میکند که حال داریم تجربه میکنیم.
شوراهای اسلامی شهر به عنوان بزرگترین نهاد مردمی کشور، نهادیست که متولی مدیریت شهری و وظیفه آن نظارت بر تمام نهادهای مرتبط با مدیریت شهری بوده و باید دارای ساختاری تخصصی و توانمند در حوزههای تصمیمگیری و مدیریت جامع شهری باشد، باید مدبرانه به حوزهی ترافیک و حمل و نقل شهری بنگرند. نماد بی تدبیری شورای ترافیک در سقز
با اشاره به اینکه وظایف شورای شهر از طریق کمسیونهای تخصصی انجام میگیرد، نقش کمسیون عمران و حمل و نقل که شورای ترافیک را بایستی نظارت و ساماندهی کند در کجای شهر نمود پیدا کرده است؟!
اصلا بگردید نقش، وظایف و رد پایی از عملکرد و بازخورد اندک مثبت تخصص و تجربه شورای فعلی را در بوم شهر پیدا کنید! نماد بی تدبیری شورای ترافیک در سقز
از طرفی ایستادن نمایشی و تفریحی رئیس تاکسیرانی و بخشی از نیروهای حمل و نقل در میادین و خیابانهای مرکزی شهر چه دردی از ترافیک این شهر را حل کرده است؟!
در چند روز پیش یکی از اعضای شورای ترافیک( دبیر شورا) درست در مقابل نیروهای راهور انتظامی، نیروهای تاکسیرانی و حمل و نقل، در میدان آزادی با آن حجم از ترافیک، خودروی خود را پارک کرد تا امور شخصی خود را در بازار انجام دهد، چنین شخصی قطعا نه ترافیک خودرو را میتواند ببیند و معنی کند و نه به عنوان عضو اصلی شورای ترافیک سقز میتواند تأثیر بسزایی از این حیث داشته باشد.
با نگاهی به ترافیک پر حجم و بی نظم و سنگین برخی میدانها و خیابانها که ساعتها به طول میانجامد از جمله؛ میدان دخانیات، بلوار کردستان، میدان آزادی، میدان استقلال، میدان و خیابان جمهوری، میدان قدس و خیابان شهربانی در بیشتر اوقات روز به ویژه در عصر و غروب جای سوزن انداختن نیست؛ میتوان دریافت که عملا شورایی بنام شورای ترافیک قابل اجرایی در سقز وجود ندارد.
- نظم و نظام در نظام مهندسی سقز لنگ میزند . . . - مرداد ۳۰, ۱۴۰۳
- دبیرستان پسرانهی انبیاء سقز به دبیرستان شاهد تغییر یافت . . ! - مرداد ۲۵, ۱۴۰۳
- به بهانهی روز خبرنگار . . . - مرداد ۱۷, ۱۴۰۳