پروژه‌‌های انتقال آب و تخریب معابر شهری، ترافیک شهری و آلودگی هوا, بهنام نیک سرشت
پروژه‌‌های انتقال آب و تخریب معابر شهری، ترافیک شهری و آلودگی هوا

پروژه‌‌های انتقال آب و تخریب معابر شهری، ترافیک شهری و آلودگی هوا

🔵 پروژه‌‌های انتقال آب و تخریب معابر شهری، ترافیک شهری و آلودگی هوا …

🔹مدیریت توزیع و انتقال آب از سد چراغ ویس به خارج از شهر و بخش اندکی از آن به عنوان آب شرب و انتقال آن به تصفیه خانه شماره ۲ واقع در حاجی آباد مشکلات عدیده‌ای برای شهروندان ایجاد کرده است، که بخشی از این مشکلات؛ ایجاد بار ترافیکی سنگین در بلوار انقلاب، بلوار وحدت و گسیل دادن خودروها به کوچه‌ها و خیابان‌های دیگر محلات آن پیرامون و مختل شدن مسیر مربوط به بیمارستان امام در این گرمای شدید تابستان، تخریب معابر و آسفالت خیابان‌ها و تحمیل شدن بار مالی به شهرداری و مردم و همچنین تشدید آلودگی هوا همزمان با ورود ریزگردها از جمله مدیریت‌های ضعیف و سوءعملکردهای امور آب و اداره‌ی آب و فاضلاب سقز است.

🔹هستند و بودند مسئولانی که برای جلوگیری از ترافیک شهری و سهولت تردد مردم، کندن و ترمیم و لکه‌گیری و آسفالت خیابان‌ها را به اوقاتی خاص از شبانه روز ( معمولا شب هنگام) موکول می‌کردند تا اختلالات مربوط به تردد خودرو و مردم و مزاحمت‌های کسب و کار مردم رخ ندهد.
از پیمانکار شرکت اداره آب سؤال شد که چرا عملیات انتقال آب و لوله گذاری و انسداد معابر شهری را به ساعات خاصی از شبانه‌روز مثلا شب هنگام موکول نمی‌کنید؟
پاسخ داد؛ که اداره‌ی آب و راهنمایی و رانندگی مجوز شب هنگام را به ما نمی‌دهند! و ناگزیر بایستی روزانه این پروژه انتقال آب را به سرانجام برسانیم. پروژه‌‌های انتقال آب و تخریب معابر شهری، ترافیک شهری و آلودگی هوا

🔹مدیریت اداره‌ی آب و فاضلاب و راهنمایی و رانندگی و شهرداری محترم سقز، این پروژه‌ی ناتمام انتقال آب مشکلات بسیاری به همراه دارد، شما به عنوان متولی نظم و انضباط شهری و کنترل و رفع ترافیک چرا شخصا وارد عملیات نمی‌شوید و با تدابیر و تصمیمات خاص خودتان( البته اگر دارید) راهکاری بیندیشید تا شاهد چنین بی نظمی و بدمنظری و تبعات دیگر آن نباشیم. پروژه‌‌های انتقال آب و تخریب معابر شهری، ترافیک شهری و آلودگی هوا

همچنین ببینید

عقده‌ها، حقارت و خودکم‌بینی خودکامگان

عقده‌ها، حقارت و خودکم‌بینی خودکامگان

عقده‌ها، حقارت و خودکم‌بینی خودکامگان آدلر چگونگی تکوین استبداد و خودکامگی را چنین تبیین می‌کند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *